Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Duke u birësuar nga rrugët e Nasafit nga Mbreti Sharaman i Persisë, i riu Dastan rrite midis mbretërve dhe shumë shpejt fiton vendin e tij si luftëtar i madhe dhe princ. Por kur një spiun dërgon fjalë se Qyteti i Shenjtë i Alamutit po furnizon me armë armiqtë e Persisë, vëllai adoptues i Dastanit, Tasi, urdhëron pushtimin e qytetit të shenjtë dhe ndërsa qyteti është duke rënë Dastani përballet me Princeshën e bukur Tamina. Kur Mbreti Sharaman vdes nën rrethana misterioze dhe Dastani akuzohet për vrasjen e tij, ai arratiset me princeshën në një mision për të pastruar emrin. Duke mësuar nga Tamina motivet e vërteta të pushtimit të Alamutit, Dastani duhet të niset në një kërkim të rrezikshëm për të ndaluar komplotin e një tradhtari të lig duke patur në zotërim një armë mistike që kontrollon vetë strukturën e kohës.

Koha: 116 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *