Princess Mononoke (1997)

Në një udhëtim për të gjetur kurën për një mallkim të një Tatarigami, Ashitaka e gjen veten në mes të një lufte midis perëndive të pyjeve dhe Tatara, një koloni minierash. Në këtë kërkim ai takohet edhe San.

Koha: 134 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *