PRISNI 7 SEKONDA

Prisoner X

Teksa shtete me fuqi botërore janë në luftë, një agjent i CIA-s futet në një burg të mshehtë nën-tokësor për të marrë në pyetje një terroris i cili udhëton në kohë dhe që mund të jetë përgjegjës për situaten e momentit…

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *