Proxy

Jeta e tre prindërve të cilët kanë ndarë humbjen e një fëmije. Motivet nuk janë ato që duken dhe shëndeti mendor është i paktë në këtë thriller.

Zhanri: DramëHorrorThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 120 min

Realizimi:

IMDb: 5.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *