Psy 3: W imie zasad

Franz Maurer lirohet pas 25 viteve në burg, dhe zbulon që shteti i tij, Polanda ka ndryshuar totalisht…

Zhanri: ActionCrime

Drejtori:

Shteti:

Koha: 126 min

Realizimi:

IMDb: 6.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *