Rregullohet së shpejti...

Raman Raghav 2.0 (2016)

Një histori e zhvilluar kohët e fundit në Mumbai tregon historinë e një vrasësi serial Ramana, I cili inspirohet nga një vrasës serial famëkeq Raman Raghav. Fiksimi I tij I çuditshëm me Raghavin, një polic i ri rritet teksa e ndjek pa e ditur atë dhe shpesh krijohen situata ku të dy vihen ballë për ballë me njëri-tjetrin.

Koha: 133 min