QT8: The First Eight (2019)

Një dokumentar që flet mbi karrierën e mrekullueshme 21-vjeçare të regjisorit Kuentin Tarantino dhe që përfshin intervista me kolegë të ndryshëm të tij.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *