"2"
2 Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2 (2019) 2019 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2 (2019)
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2 (2019)

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2 (2019)

Dokumentar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2 (2019)
2
IMDb: 8.0
52 min

Billi kërkon zgjidhje për zhdukjen e përhershme të poliomielitit, sëmundje që prek shumë vendet e varfra me epiqendër në Nigeri. Në fillim shpërndarja e vaksinës shkon mirë por trazirat dhe…

Country:
Genre: Dokumentar