"3"
3 Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3 (2019) 2019 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3 (2019)
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3 (2019)

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3 (2019)

Dokumentar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3 (2019)
3
IMDb: 8.0
52 min

Billi shqetësohet për ngrohjen globale dhe ndotjen e ajrit dhe mundohet të gjejë një zgjidhje. Mundësia më e mirë është energjia bërthamore dhe Billi me ekipin e tij mundohen të…

Country:
Genre: Dokumentar