"FHD"
FHD Wonder Woman 1984 (2020) 2020 5.6
Wonder Woman 1984 (2020)
Wonder Woman 1984 (2020)

Wonder Woman 1984 (2020)

Aksion Aventurë Fantazi  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Wonder Woman 1984 (2020)
FHD
IMDb: 5.6
151 min

Në vitet 1980, aventura e rradhës e gjen Wonder Woman përballë dy armiqve të rinj: Max Lord dhe Cheetah.

Country: , ,