"HGD"
Cats
HDHGD
IMDb: 2.7
110 min

Një grupim macesh që quhen Xhelliket duhet të vendosin një herë në vit cili pasardhës do shkojë në Hivsajd Lejër dhe do kthehet në jetën Xhellike të re.

Country: ,
First Love (2019)
HDHGD
IMDb: 6.8
108 min

Një natë në Tokio, një boksier i ri dhe një prostitutë ngatërrohen në një komplot droge, që përfshin krim të organizuar, policë të korruptuar dhe vrasje.

Country: ,