Queen Marie of Romania (2019)

Çdo shpresë e Rumanisë së shkatërruar nga Lufta e Parë Botërore dhe të zhytur në polemika politike, ka mbetur në duart e mbretëreshës së saj. Misioni i mbesës së mbretëreshës së madhe Viktoria, në lobimin për njohjen ndërkombëtare të Rumanisë së madhe, në bisedimet e paqes të vitit 1919, në Paris.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *