Rregullohet se shpejti...

Rabid Dogs (2015)

Qentë e Tërbuar. Një grup burrash vjedhin një bankë edhe marrin arratinë duke marrë peng një grua, një burrë dhe një vajzë të vogël të sëmurë. Ata tentojnë të kalojnë kufirin të ndjekur nga policia, duke u ndeshur me vështirësi në rrugën e tyre, por a do e arrijnë në fund qëllimin e tyre?

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *