Race to Witch Mountain (2009)

Xhek, shofer taksie, e gjen veten duke ndihmuar dy alienë në formën e fëmijëve të cilët po përpiqen të shpëtojnë Tokën dhe veten nga Sifon, një vrasës e rrezikshëm nga hapësira…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *