Radioactive

Një histori e pasioneve shkencore dhe romantike të Mari dhe Pier Kyrisë dhe jehona e zbulimeve të tyre përgjatë gjithë shekullit të njëzetë.

Zhanri: DramëHistoriRomancë

Drejtori:

Shteti: , , , ,

Koha: 109 min

Realizimi:

IMDb: 6.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *