Rambo: Last Blood (2019)

Rambo duhet të përballet me të shkuarën e tij dhe të tregojë aftësitë e tij të pamëshirshme të luftimit për të marrë hak në një mision të fundit.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *