PRISNI 7 SEKONDA

Rebecca

Pas një romance të gjatë dhe të bukur, një nuse e re zhvendoset në pronën e familjes së burrit të saj, ku aty përndiqet nga hija e ish-gruas së tij të parë, e cila mesaduket vazhdon të jetoje në atë shtëpi dhe pas vdekjes.

Koha: 121 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *