PRISNI 7 SEKONDA

Red Eagle

Një hero lufton kundër kriminelëve dhe njerëzve të korruptuar dhe vret këdo që vë në rrezik mirëqenien e qytetit.

Koha: 130 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *