Redemption Day

Pasi dashuria e jetës së tij rrëmbehet nga terroristët dhe kërkohet një shpërblim për të, një hero i luftës Brad Paxton garon me kohën për t’a shpëtuar atë në një operacion të guximshëm dhe tepër vdekjeprurës që e vë atë kundër forcave më të fuqishme që mund të jenë parë ndonjëherë…

Zhanri: AksionThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 99 min

Realizimi:

IMDb: 5.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *