Regression (2015)

Një baba është akuzuar për një krim që nuk i kujtohet ta ketë bërë: për abuzim seksual me vajzën e tij. Pretendimi që kultet satanike kishin pushtuar qytetin, i alarmon të gjithë. Një detektiv mundohet të zbulojë të vërtetën dhe më në fund ia del.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *