Reign of the Supermen (2019)

Pas betejës shkatërruese të Ditës së Gjykimit, bota po përpiqet të jetoj pa Supermenin. Kur njerëz të ndryshëm shfaqen duke e quajtur veten Supermen, Lois Lejn dhe të tjerë mblidhen për të zgjidhur misterin.

Koha: 87 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *