"1955"
Lady and the Tramp (1955)
FULL HD
IMDb: 7.3
76 min

Lady është një qenushe femër e përkëdhelur që i përket Jim Dear dhe Darling. Kur pronarët bëhen me një foshnjë, qebushja ndjen se po lihet pas dore, dhe kur tezja…

Country: