"1964"
HD Three Outlaw Samurai (1964) 1964 7.7
Three Outlaw Samurai (1964)
Three Outlaw Samurai (1964)

Three Outlaw Samurai (1964)

Aksion Dramë  1964 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
Three Outlaw Samurai (1964)
HD
IMDb: 7.7
94 min

Në mënyrë që të ule taksat e padrejta ndaj qytetarëve, 3 fshatarë rrëmbejnë vajzën e një gjykatësi, gjithashtu një samurai me emër bëhet ndihmës i tyre.

Country:
Genre: Aksion, Dramë
Mary Poppins (1964)
HD
IMDb: 7.8
N/A

Një dado magjike përdor muzikën dhe aventurat për të ndihmuar dy fëmijë të lënë pas dore që të afrohen me baballarët e tyre.

Fantomas (1964)
HD
IMDb: 7.0
100 min

Një gazetar i guximshëm dhe një komisioner vihen në ndjekjen e nje krimineli tepër të zgjuar. (Një film tepër gazmor & familjar “Fantomas” vjen me titra shqip nga Mistreci.to)

Country: ,