"1974"
HD The Godfather: Part II 1974 9.0
The Godfather: Part II
The Godfather: Part II

The Godfather: Part II

Dramë Krim  1974 Shiko tani
Vlersimi: 9.0
The Godfather: Part II
HD
IMDb: 9.0
202 min

Vazhdimi i sagës së familjes Korleone tregon historinë e Vito Korleones kur ka qenë i ri në Nju Jorkun e 1920-ës dhe më pas ndjek Majkëll Korleonen në 1950-ën i…

Country:
Genre: Dramë, Krim