"1977"
HD The Many Adventures of Winnie the Pooh (1977) 1977 7.6
The Many Adventures of Winnie the Pooh (1977)
The Many Adventures of Winnie the Pooh (1977)

The Many Adventures of Winnie the Pooh (1977)

Animuar Aventurë Dublime Familjar Komedi  1977 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
The Many Adventures of Winnie the Pooh (1977)
HD
IMDb: 7.6
74 min

Aventurat e Arushit dembel që është i fiksuar pas mjaltit…

Country:
HD Shamikuqja (1977) 1977 8.7
Shamikuqja (1977)
Shamikuqja (1977)

Shamikuqja (1977)

Dramë Romancë Turk  1977 Shiko tani
Vlersimi: 8.7
Shamikuqja (1977)
HD
IMDb: 8.7
90 min

Iliazi është një shofer kamjoni nga Stambolli që vjen në një fshat të largët për të punuar. Rastësisht takohet me Asian, vajzën e çuditshme me një shamikuqe mbi kokë, ata…

Country:
HD Crime Busters (1977) 1977 7.2
Crime Busters (1977)
Crime Busters (1977)

Crime Busters (1977)

Aksion Komedi  1977 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Crime Busters (1977)
HD
IMDb: 7.2
98 min

Një plan për vjedhje merr një tjetër drejtim drejt rekrutimit në forcat e policisë për dy miqtë e rinj. Gabimisht hynë në stacionin e policisë në vend të dyqanit që…

Country: ,
Genre: Aksion, Komedi
Star Wars (1977)
HD
IMDb: 8.6
121 min

Luk Skajuolkër bashkon forcat me një kalorës Xhedai, një pilot kryelartë, një “Wookie” dhe dy robotë për të shpëtuar universin dhe princeshën Leia.

Country: