"1980"
HD Crac 1980 7.4
Crac
Crac

Crac

Animuar Short  1980 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Crac
HD
IMDb: 7.4
15 min

Një film i shkurtër ku illustrohet Montreali (Kanadaja) i cili tregon se sa e bukur ishte jeta përpara kur nuk kishte ndërtime, pallate etj…

Country:
Genre: Animuar, Short
HD The Empire Strikes Back 1980 8.7
The Empire Strikes Back
The Empire Strikes Back

The Empire Strikes Back

Aksion Aventurë Sci-fi  1980 Shiko tani
Vlersimi: 8.7
The Empire Strikes Back
HD
IMDb: 8.7
124 min

Pasi rebelët shtypen brutalisht nga Perandoria në bazën e tyre të re, Luke Skywalker merr leksione të avancuara të Jedit nga Mjeshtri Yoda, ndërsa shokët e tij ndiqen nga Darth…

Country:
HD Airplane! 1980 7.7
Airplane!
Airplane!

Airplane!

Komedi  1980 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
Airplane!
HD
IMDb: 7.7
88 min

Pasi pilotët e një aeroplani sëmuren, një pasagjer që ka frikë nga fluturimet duhet ta ulë në tokë në mënyrë të sigurt.

Country:
Genre: Komedi
HD The Taming of the Scoundrel 1980 7.7
The Taming of the Scoundrel
The Taming of the Scoundrel

The Taming of the Scoundrel

Komedi  1980 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
The Taming of the Scoundrel
HD
IMDb: 7.7
107 min

Elia jeton në izolim të shkëlqyer pranë Vogheras. Ai nuk e do qytetin, nuk i pëlqen shoqëria dhe e bezdisin gratë që ai i sheh si prishje të qetësisë rurale. E…

Country:
Genre: Komedi
HD The Shining 1980 8.4
The Shining
The Shining

The Shining

Horror Thriller  1980 Shiko tani
Vlersimi: 8.4
The Shining
HD
IMDb: 8.4
146 min

Një familje shkon në një hotel të izoluar në dimër ku një prezencë e keqe shpirti ndikon në dhunë mbi babain, ndërkohë djali i tij sheh parashikime të tmerrshme për…

Country: ,
Genre: Horror, Thriller