"1981"
The Fox and the Hound (1981)
HD
IMDb: 7.3
83 min

Një dhelpër e vogël që quhet Tod dhe Koper, një qenush, zotohen se do jenë miq të mirë përgjithmonë. Por ndërsa Koper rritet si një qen gjahu, miqësia e tyre…

Country:
HD Raiders of the Lost Ark (1981) 1981 8.4
Raiders of the Lost Ark (1981)
Raiders of the Lost Ark (1981)

Raiders of the Lost Ark (1981)

Aksion Aventurë  1981 Shiko tani
Vlersimi: 8.4
Raiders of the Lost Ark (1981)
HD
IMDb: 8.4
115 min

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark : Në 1936, arkeologu dhe aventurieri Indiana Xhons u punësua nga qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të gjetur…

Country:
HD Madly in Love a.k.a Innamorato pazzo (1981) 1981 7.0
Madly in Love a.k.a Innamorato pazzo (1981)
Madly in Love a.k.a Innamorato pazzo (1981)

Madly in Love a.k.a Innamorato pazzo (1981)

Komedi  1981 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Madly in Love a.k.a Innamorato pazzo (1981)
HD
IMDb: 7.0
102 min

Princesha Kristina viziton qytetin e Romës me prindërit e saj mbretëror. Misioni i vizitës së tyre është martesa e saj me dikë të pasur për të mos humbur pasurinë. Por…

Country:
Genre: Komedi
Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020) 1981 7.2
Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020)
Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020)

Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020)

Aksion Aventurë Komedi  1981 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020)
IMDb: 7.2
108 min

Në një ishull të vogë në Oqeanin Paqësor, Alan dhe Çarli përpiqen të gjejnë një thesar lufte të lënë pas nga ushtria japoneze gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Country: ,