"1989"
The Little Mermaid (1989)
HD
IMDb: 7.6
83 min

Një princeshë, sirenë deti bën një ujdi Faustiane në një përpjekje për t’u bërë njerëzore dhe për të fituar dashurinë e një princi…

Country:
HD Dead Poets Society (1989) 1989 8.1
Dead Poets Society (1989)
Dead Poets Society (1989)

Dead Poets Society (1989)

Dramë  1989 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
Dead Poets Society (1989)
HD
IMDb: 8.1
128 min

Mësuesi i anglishtes Xhon Kiting frymëzon nxënësit e tij që ta shohin poezinë në një këndvështrim tjetër të njohurive dhe ndjenjave të pastra.

Country:
Genre: Dramë
HD Back to the Future Part II (1989) 1989 7.8
Back to the Future Part II (1989)
Back to the Future Part II (1989)

Back to the Future Part II (1989)

Aventurë Familjar Komedi Sci-fi  1989 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
Back to the Future Part II (1989)
HD
IMDb: 7.8
108 min

Pas vizitës në vitin 2015, Marti Mekflaj duhet të përsërisë vizitën e tij në vitin 1955 për të parandaluar ndryshimet katastrofike në 1985… pa ndërhyrë në udhëtimin e tij të…

Country:
HD In the Line of Duty 4 (1989) 1989 7.1
In the Line of Duty 4 (1989)
In the Line of Duty 4 (1989)

In the Line of Duty 4 (1989)

Aksion Aventurë  1989 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
In the Line of Duty 4 (1989)
HD
IMDb: 7.1
94 min

Një polic nga Hong Kongu dhe dy polic amerikanë ndjekin një punëtor të dyshuar porti dhe bashkëpunojnë për të zbuluar se i dyshuari është një dëshmitar që arratiset nga CIA…

Country:
HD American Ninja 3: Blood Hunt (1989) 1989 3.6
American Ninja 3: Blood Hunt (1989)
American Ninja 3: Blood Hunt (1989)

American Ninja 3: Blood Hunt (1989)

Aksion Aventurë Dramë  1989 Shiko tani
Vlersimi: 3.6
American Ninja 3: Blood Hunt (1989)
HD
IMDb: 3.6
89 min

Xheksoni është kthyer dhe tani me një partner të ri, kampionin e karantesë, Seanin, dhe bashkë duhet të përballen me një terrorist vdekjeprurës i njohur si “The Cobra”, i cili…

The Killer (1989)
HD
IMDb: 7.8
111 min

Një vrasës me pagesë pranon dhe një punë të fundit, në mënyre që paratë e marra t’i përdorë për t’i thyer shikimit një vajze që qëlloi aksidentalisht. Por, ai nuk…

Country:
HD Kickboxer (1989) 1989 6.5
Kickboxer (1989)
Kickboxer (1989)

Kickboxer (1989)

Aksion Thriller  1989 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Kickboxer (1989)
HD
IMDb: 6.5
97 min

Kërt Slejn duhet të mësojë artin antik të kikboksit të Muai Tait për të marr hakun e të vëllait…

Country:
HD Lethal Weapon 2 (1989) 1989 7.2
Lethal Weapon 2 (1989)
Lethal Weapon 2 (1989)

Lethal Weapon 2 (1989)

Aksion Krim Thriller  1989 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Lethal Weapon 2 (1989)
HD
IMDb: 7.2
114 min

Rigsi dhe Murtagu vihen në ndjekje të disa diplomatëve që përdorin imunitetin e tyre për t’u marrë me aktivitete kriminale. Rigsi zbulon të vërtetën mbi vdekjen e gruas së tij.

Country:
HD Cyborg (1989) 1989 5.1
Cyborg (1989)
Cyborg (1989)

Cyborg (1989)

Aksion Sci-fi  1989 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Cyborg (1989)
HD
IMDb: 5.1
86 min

Një artist marcial kërkon një vrasës në një qytet të së ardhmes të infektuar nga murtaja.

Country:
Genre: Aksion, Sci-fi
HD Lock Up (1989) 1989 6.4
Lock Up (1989)
Lock Up (1989)

Lock Up (1989)

Aksion Krim  1989 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Lock Up (1989)
HD
IMDb: 6.4
109 min

Me vetëm 6 muaj të mbetur për burgim, i burgosuri Frenk Leone transferohet nga një burg me siguri të ulët në një siguri maksimale nga një drejtor hakmarrës.

Country:
Genre: Aksion, Krim
HD Wild Orchid (1989) 1989 4.6
Wild Orchid (1989)
Wild Orchid (1989)

Wild Orchid (1989)

Dramë Romancë  1989 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
Wild Orchid (1989)
HD
IMDb: 4.6
105 min

Një avokate bie magjespet nga një milioner gjatë një takimi në Rio, ku ndodhin një sërë takimesh erotike…

Country:
HD Miracles (1989) 1989 7.1
Miracles (1989)
Miracles (1989)

Miracles (1989)

Aksion Dramë Komedi Krim  1989 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Miracles (1989)
HD
IMDb: 7.1
139 min

Një djalosh nga fshati bëhet bosi i një bande duke blerë një trëndafil me fat nga një grua e moshuar. Ai dhe një këngëtare nga klubi i natës së bandës…

Country: