Remi, Nobody’s Boy

Aventurat e jetimit të vogël, Remit, i cili u birësua por më vonë u mor nga nëna e tij birësuese ndërsa fillonte një udhëtim me një muzikant aventurier. Ndërsa udhëtojnë nëpër Francë, Remi mëson shumë për jetën, dashurinë dhe shoqërinë.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *