Rendez-Vous (2015)

Simone ëndërronte një familje të lumtur në një shtëpi në fshat, mirëpo ajo bie pre e epshit për një lidhje të ndaluar, lidhje e cila do të vërë në rrezik familjen dhe të ardhmen e saj.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *