Replicas (2018)

Kur familja e tij vdes në një aksident, Uilliami, një shkencëtar i zoti, kërkon me çdo kusht të përdorë aftësitë e tij për të kthyer sërish gruan dhe fëmijët e tij në jetë… duke i klonuar.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *