Return of the Hero

Në Francën e vitit 1809, kapiteni Nëvil do të martohet me Polinën, por shpërthen lufta dhe ai ikën, duke e lënë atë zemërthyer. Motra fillon të shkruajë letra në emër të tij, që Polina të mos dëshpërohet, por telashet nisin kur Nëvili kthehet në shtëpi…

Zhanri: HistoriKomedi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 6.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *