Ride Your Wave

Hinako është një studente e pasionuar pas surfit, e cila sapo është zhvendosur në një qytet të vogël bregdetar. Kur një zjarr i papritur shpërthen në ndërtesën e saj të banesës, ajo shpëtohet nga Minato, një zjarrfikës simpatik dhe të dy së shpejti bien në dashuri.

Zhanri: AnimuarDramëRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 95 min

Realizimi:

IMDb: 6.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *