Rise of the Footsoldier: The Heist (2019)

I sapodalë nga burgu, Pat kthehet në biznesin e tij të klubit të natës. Edhe pse mirë nga gjendja financiare, ai nuk resht së menduari për njeriun që e futi në burg dhe shkon në Marbela për të gjetur Frenk Herris dhe për të kryer hakmarrjen e tij.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *