PRISNI 7 SEKONDA

Robinson Crusoe

Robinson Kruzo largohet nga Britania me nje anije, pasi vrau mikun e tij per dashurine e Marise. Nje¨ stuhi e ashpe¨r oqeanike shkaterron anijen e tij dhe..

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *