PRISNI 7 SEKONDA

RoboCop

Është viti 2028 në Detroit. Aleks Mërfi, një bashkëshort, baba dhe një polic i mirë, pëson një aksident ku dëmtohet shumë rëndë. OmniCorp, një korporatë  shumëkombëshe sheh shansin për të investuar në një oficer policie gjysmë njeri-gjysmë robot.

Koha: 117 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *