PRISNI 7 SEKONDA

Rock the Kasbah

Një menaxher i pafat talentesh muzikore zbulon një vajzë me një zë të mrekullueshëm gjatë një udhëtimi për koncert në Afganistan, dhe e çon atë në një emision talentesh televizive duke thyer gjithë traditat vendase dhe duke i pasur të gjithë kundra.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *