PRISNI 7 SEKONDA

Rocketman

Historia e këngëtarit Elton Xhon, e sjellë në dritën e famës, parasë, dashurisë, varësisë dhe dështimit. Pasi fillon të luajë në piano që i vogël, Rexhinaldi njihet me Xhon Reidin, i cili sjell risi, por edhe tronditje në jetën e tij

Koha: 121 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *