PRISNI 7 SEKONDA

Rogue City

I ngecur mes policëve të korruptuar dhe bandave kriminale të Marsejës, një polic besnik duhet të mbrojë skuadrën e tij duke e marrë vetë situatën në duar…

Koha: 116 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *