Rogue Warfare: The Hunt (2019)

Një grup ushtarakësh elitë nga SHBA-ja, Rusia, Mbretëria e Bashkuar, Kina dhe Franca bashkojnë forcat për të luftuar një rrjet terrorist dhe për të shpëtuar shokun e tyre të zënë rob.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *