Ronal the Barbarian (2011)

Një komedi fantastike nga i riu Ronal i cili jeton në një fshat barbar. Ronal është i dobët dhe s’ka një karakter të zakonshëm si barbar. Ai përqeshet nga të tjerët. Një dite fshati i tij sulmohet, dhe klani i tij rrëmbehet nga i keqi Volcazar. Ronal vendos të shpëtoje klanin e tij dhe të mundi të keqin Volcazar.

Koha: 89 min