PRISNI 7 SEKONDA

Rose Island

Një inxhinier idealist ndërton ishullin e tij në brigjet italiane dhe e shpall atë një komb, duke tërhequr kështu vëmendjen e botës. Vlerat e tij testohen kur Qeveria Italiane e shpall atë armik, por që të ndryshosh botën, dhe rreziqet duhen marrë parasysh.

Koha: 117 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *