Run (2013)

Run (2013) (Vrapo) është një aksion/triller me ritëm të shpejt, i cili ka në qendër një djalosh 17 vjeçar të quajtur Daniel që merret me Parkun dhe është njëkohësisht hero dhe hajdut.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *