Run Hide Fight

17-vjeçarja Zoe Hull përdor zgjuarsinë dhe aftësitë e saj për të mbrojtur veten dhe shokët e saj të klasës, nga disa pengmarrës të pamëshirshëm…

Zhanri: AksionThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 109 min

Realizimi:

IMDb: 7.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *