Running Man (2013)

Pasi vritet klienti i një ish të burgosuri që punon si mekanik dhe taksist, atij i duhet të arratiset, sepse fajësohet për vrasjen e klientit, i cili mbante informacion sekret dhe ky informacion kërkohet nga Shërbimi Sekret Kombëtar Korean.

Koha: 127 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *