Running Wild (2006)

Jang është një detektiv i vrasjeve brenda familjeve dhe parapëlqen të jetë i dhunshëm me kriminelët. Ndërkohë që Oh është një persekutor i cili beson në rëndësinë e provave. Pas vrasjessë gjysmë-vëllait të tij, Do-joung dhe Jin-vu bashkojnë forcatpër të vënë para drejtësisë drejtuesin e një familjeje mafioze.

Koha: 124 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *