Rush (2013)

Filmi është i bazuar në histori të vërtetë. Historia e një prej rivaliteteve më të njohura në sportin e Formulës 1, historia e Xhejms Hantit dhe Niki Laudës. Lindur në një ambient të priveligjuar, simpatiku Hant, nuk mundi të gjente një metodë të ndryshme dhe të rezervuara se Lauda: Rivaliteti i tyre lindi që kur ata ishin në kampionatin e F3 dhe vazhdoi për vite, madje nuk ndali edhe pse Lauda pësoi një aksident të tmerrshëm në Nürburgring në vitin 1976.

Koha: 123 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *