Sacrifice (2019)

Një djalosh i vogël aktor, me një fëmijëri të stuhishme dhe në fillimet e rritjes së tij tw parakohshme, lufton me shëndetin mendor të babait të tij.

Koha: 76 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *