PRISNI 7 SEKONDA

Samson

Pas humbjes së dashurisë së jetës së tij ndaj një princ të egër filistin, një hebre i ri me forcë mbinatyrore i del në mbrojtje popullit të tij, duke sakrifikuar gjithçka. Duke marr hak për dashurinë, popullin dhe Perëndinë e tij.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *