Sapphire Blue (2014)

Guen e pakujdesshmja e ngathta e fisit, zbulon se është anëtarja e fundit sekrete e udhëtuesve në kohë, tani ajo duhet të bëjë udhëtime të vazhdueshme në të shkuarën. Ndërkohë në fokus qëndron lidhja e saj me Gideonin dhe përpjekjet e saj për të zbuluar sekretet e errëta të Lozhës.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *